Awareness is the first step to change

Het begint met bewustwording

Beautiful Cups is een duurzaam totaalconcept dat elk bedrijf ondersteunt in awareness van een beter leefklimaat wereldwijd. Het begint met bewustwording. Daarvoor hebben we een handige awareness kit ontwikkeld met diverse communicatiemiddelen. Doordat alle communicatiemiddelen gepersonaliseerd worden, ondersteunt dit ook nog eens het bewustworden van jouw duurzame organisatiebeleid. 

Alle communicatiemiddelen zijn online te bestellen. We bedenken regelmatig nieuwe communicatiemiddelen. Heb je zelf een leuk idee? Laat het ons weten!

Registreer nu gratis

Krijg direct toegang tot de To-Go Awareness Kit door te registreren met alleen uw email adres:

[ihc-register-lite]

Ik heb al een login

[ihc-login-form]

Voorbeelden uit de Awareness Kit

DISPLAY

Het verhaal van Beautiful Cup kort en helder uitgelegd op een A4 display. Eventueel voorzien van jouw logo. Op deze manier maak je medewerkers, klanten en bezoekers bewust van het belang van deze koffiebeker in jouw bedrijf en voor het klimaat.

FLYER

Liever het verhaal op een flyer zodat het wijd verspreid kan worden hoe goed jullie bezig zijn in duurzaamheid? Op de flyer staat jouw logo, het concept, informatie en doorverwijzing naar de Rainforest Projects die elke cup ondersteunt.

KOFFIEMACHINE

Heeft de koffiemachine in jouw bedrijf een digitaal scherm? Handig, want daarop kunnen we een leuke demo laten zien hoe je de koffiebeker gebruikt. Hierin leggen we kort uit waarom de koffiebeker zo belangrijk is voor zowel het milieu als jouw bedrijf. Dat is nog eens awareness!

BANNER

Heb je een koffiecorner? Dan is de gepersonaliseerde roll-up banner echt iets voor jullie. Als eye-catcher waarop het concept fantastisch staat afgebeeld. In een keer duidelijk terwijl je koffie staat te tappen, waarom de kartonnen koffiebeker en wat die bijdraagt aan het klimaat en hoe in een duurzaam beleid.