We doen het in Belgie en Nederland best goed met het recyclen. Maar er is nog een hoop te winnen willen we de duurzaamheid doelstellingen halen. Door samenwerkingen aan te gaan, kunnen Renewi, FSC, Wepa en Beautiful Cups meer betekenen voor de Belgische en Nederlandse markt.

Door deze samenwerking verspreiden we FSC-gecertificeerde Beautiful Cups die daarna weer recycled worden met Renewi. Vervolgens biedt Wepa ze weer als toiletartikelen terug aan bij onze afnemers. Zo creëren we met elk kopje koffie, thee of water bewustwording over de herkomst en ook de toekomst van de beker.

Op de Empack beurs vorig jaar hebben we als partners op de stand bij FSC onze boodschap gebracht en nu staan we prominent in de FSC leveranciergids voor België en Luxemburg met onze boodschap. Tevens hebben we een mooie overeenkomst getekend met een FSC-project te Tanzania (Mpingo) om daar nieuw Rainforest te planten.

Bewuster afval scheiden, net even dat stapje extra zetten voor een schonere wereld, het word steeds makkelijker!

Bekijk wat je zelf kunt doen tegen de klimaatverandering met hulp van Renewi en Beautiful Cups. Heb je ook interesse on de Leveranciersgids? Neem dan contact op met FSC.