De eerste levering van onze Philadelphia x Beautiful Cups, ontworpen door kunstenaars met een beperking, is bij ons binnen. We zijn zelf alvast heel tevreden met het resultaat!

Het inpakken en verzenden van alle bestellingen gebeurt bij de dagbestedingslocatie De Schutsluis van Philadelphia. De Schutsluis is een centrum voor werk en dagbesteding voor ijverige volwassenen met een verstandelijke beperking of een afstand tot de arbeidsmarkt. Ze komen hier voor een nuttige dagbesteding die aansluit bij hun persoonlijke vaardigheden en talenten, en werken aan een eventuele terugkeer naar de arbeidsmarkt. Er worden bijvoorbeeld ook cadeau-artikelen gemaakt en verkocht in de winkel, zoals vogelhuisjes en sleutelhangers.

Nu verzorgen ze bij dit centrum ook alle bestellingen van de koffiebekers. De nieuwe artistieke bekers worden verpakt in de geschenkverpakkingen met de boekjes en de besteldozen, en daarna verzonden naar de klanten. De mensen zelf vinden het heel leuk om op deze manier mee te helpen aan het project van Philadelphia en Beautiful Cups. En wij zijn heel blij dat we op deze manier in werk kunnen voorzien voor deze kwetsbare beroepsgroep, en hen bij het project en de maatschappij kunnen betrekken. Zo zetten we met zijn allen weer een stap naar social return.

Heb jij de mooie drinkbekers al gezien? Bestel ze nu ook, als cadeau of gewoon als interessante beker voor je favoriete drankje.