Na een lange tijd van virtueel vergaderen, Zoom-borrels en Teams-yoga, kunnen collega’s uit het facilitaire werkveld elkaar weer live spreken tijdens het FMN Connect XL najaarscongres op 25 november 2021. Een middag die helemaal in het teken staat van ‘Verbinden’ met een bomvol programma en veel netwerkmogelijkheden. De eventlocatie AMSTERDOME wordt mede mogelijk gemaakt door FMN partner CompassGroup.

Wat kan je op deze middag verwachten?

Het thema verbinden is veelomvattend. Van persoonlijk tot zakelijk en van HR tot ICT. We zullen zoveel mogelijk invalshoeken belichten in informele opzet. Als vereniging zit het maken van verbinding in ons DNA. Elkaar live ontmoeten en netwerken zijn belangrijke onderdelen van onze bijeenkomsten en deze zullen dus zeker niet ontbreken.

Ontmoetingen op het festivalpleinMaak zelf de verbinding op het festivalplein met bijdragen van onder meer: FMN, Expertteam Faciliteren, Topdesk, Nuvolo, PWC, Essity, GreenTix, Dutch Green Building Council, Plan@Office, Facilicom, Colliers, Humanagement en HotspotLab.
Of volg een Spoedcursus Luisteren bij pianist Nicolaas Duin, maak persoonlijk kennis met de finalisten van de Student Awards, en wordt geïnspireerd door de Interactieve Closing Keynote ‘Let’s Connect’ over de kracht van verbinden door Ad Bastiaanse.

GreenTix

Ook de Nederlandse lancering van GreenTix vindt plaats tijdens dit evenement! FMN heeft duurzaamheid en een verantwoord klimaatbeleid hoog in het vaandel. Het facilitaire vakgebied kan veel bijdragen aan het behalen van de duurzaamheidsdoelstellingen van bedrijven en instellingen en veel van onze leden zetten zich al vol enthousiasme in voor een duurzamere wereld. Tijdens FMN Connect XL Maak(t) de Verbinding gaat FMN een nieuwe samenwerking aan om te helpen CO2 te compenseren en klimaatverandering een halt toe te roepen, en dat doen we samen met GreenTix.

GreenTix is een nieuw platform dat bedrijven en personen verbindt om hun CO2-uitstoot te compenseren met een groene crypto. Het platform wordt groots gelanceerd tijdens de wereldtentoonstelling Expo 2020 in Dubai (1 oktober 2021 tot 31 maart 2022).

Uitreiking van de FMN Student Awards

De jaarlijkse uitreiking van de FMN Student Awards is een terugkerend hoogtepunt van het FMN Connect XL najaarscongres. De 6 presenteren zich met een video waarin ze meer over hun afstudeeronderzoek vertellen. Tijdens het middagprogramma is gelegenheid om uitgebreider kennis te maken met de finalisten en natuurlijk op de kandidaat van je voorkeur te stemmen. Aan het eind van het congres zullen de winnaars worden bekendgemaakt met een feestelijke uitreiking van de FMN Student Awards.
Tot slot sluiten we deze dag natuurlijk af met een echte netwerkborrel.

Toegangsprijzen en aanmelden FMN Connect XL

FMN-leden (professional – young professional – student) hebben gratis toegang tot het festival. Niet-leden, of gratis deelnemers van het FMN-platform dienen wel een betaalde ticket te kopen, maar hebben daarna wel recht op één jaar lidmaatschap tegen een korting van 50% van de normale contributie.

De prijzen voor niet-leden zijn als volgt:

Professionals: € 160,-
Young professionals (t/m 30 jaar): € 80,-
Studenten: € 25,-
Voor de laatste mededelingen, aanmelden en het actuele programma verwijzen we je graag door naar onze eventpagina op www.fmn.nl.

Over FMN

FMN is dé beroepsvereniging voor het facilitaire domein. De leden van FMN zijn werkzaam in uiteenlopende sectoren en diverse facilitaire branches. De facilitaire sector is inclusief vastgoed goed voor ruim 10% van het bruto nationaal product (exclusief vastgoed circa 4,5%)*). NFC Index, de referenties voor kostenontwikkeling van facilitaire voorzieningen van kantoorhoudende organisaties en het onderwijs, maakt sinds 2018 onderdeel uit van FMN. FMN is partner van de internationale organisatie voor facility management, IFMA. Kijk voor meer informatie op www.fmn.nl en www.nfcindex.nl.

*) Bron: Facility & Workplacemanagement 2019 – Onderzoek naar marktomvang, trends en ontwikkelingen | FMN/Twynstra Gudde (2019)