Nu veel mensen regelmatig thuis werken, verandert de vraag naar de producten van Beautiful Coffee en Beautiful Cups. Daarom hebben we de Beautiful Coffee website aangepast en een nieuwe webshop toegevoegd. Zo wordt bestellen nóg makkelijker!

Op onze nieuwe website vind je alle informatie over onze producten en organisatie. Wie we zijn, waar we vandaan komen en waar we naartoe willen. Daarnaast zijn al onze producten makkelijk te bestellen. Die bestellingen bezorgen we natuurlijk zo duurzaam mogelijk aan de deur. Niet binnen 24 uur, maar wel binnen 2 werkdagen op een duurzame én sociale manier.

We hebben onze koffieverpakking aangepast naar een luxe 500 grams-verpakking voor een scherpe prijs. Als je onze koffie al kent, hoeven we je niets te vertellen over de smaak. Ken je onze koffie nog niet? Laat je dan verrassen door de smaak, kwaliteit en versheid. Ons doel is altijd om een mooi en duurzaam product op de markt te brengen tegen een scherpe prijs aan het bedrijfsleven. Dat doen we nu ook aan huis!

Om onze nieuwe webwinkel te leren kennen, krijg je nu automatisch 10% korting op de eerste bestelling. Ook ontvang je daarbij een uniek welkomstgeschenk: een kunstzinnig boekje, gemaakt door kunstenaars met een verstandelijke beperking. Deze kunstenaars hebben voor ons, in samenwerking met Stichting Philadelphia, creatieve kunstwerken gemaakt over het thema ‘Samen’. Deze kunstwerken zijn verwerkt op de Beautiful Cups kartonnen drinkbekers die vanaf eind oktober te bestellen zijn in een mooie geschenkverpakking. Een perfect geschenk voor kerst, een jubileum, een verjaardag of als relatiegeschenk. Bekijk snel de nieuwe webshop!