Be beautiful, save a tree

Standaard Beautiful Cups

1

ZET JE NAAM OP JOUW BEKER

2

ZET NA ELK GEBRUIK EEN VINKJE

3

GEBRUIK JE BEKER MINIMAAL 2 X

De kartonnen koffiecups

We bieden een standaard bedrukte kartonnen koffiebeker (Beautiful Cup), een gepersonaliseerde bedrijfsbeker (Corporate Cup) en natuurlijk onze To Go Cup. Samen met onze in-house ontwerpstudio creëren we jouw unieke cup.
Een eigen cup is al mogelijk vanaf 10.000 stuks (4 dozen).

 

Recycle!

Al onze cups zijn gemaakt van hoogwaardig FSC-gecertificeerd karton met een coating die het mogelijk maakt de beker om te spoelen en opnieuw te gebruiken. Ben je klaar met je koffiebeker? Let’s recycle! Plaats je gebruikte lege (!) cup in de speciale recyclestations die wij regelmatig milieuvriendelijk komen ophalen.

To Go koffiebeker

Gebruik je kartonnen koffiebekers in kleine oplagen? Dan is de To Go beker echt iets voor jou. Ze zijn verkrijgbaar in vier maten en worden geleverd in een handige en leuke displaydoos. Een échte eye-catcher voor de toonbank of balie. Download de To Go-folder voor meer informatie.

Be aware!

Omdat awareness alles is, krijg je bij het bestellen van onze cups direct toegang tot de online beautiful awareness kit. Hierin vind je alle communicatiemiddelen om je duurzame koffiebekerconcept snel en eenvoudig te promoten. Bedruk de cups bijvoorbeeld je logo, slogan of een quote. Zo laat je op een ludieke wijze zien dat ook jouw bedrijf duurzaam is en creëer je awareness bij je medewerkers, klanten en bezoekers.

Samen voor duurzaam

DURA VERMEER

HUNTER DOUGLAS

UNILEVER

Steeds meer bedrijven kiezen voor Beautiful Cups. Juist omdat Beautiful Cups verder gaat dan alleen een goede, duurzame kartonnen koffiebeker.

We ondersteunen je bij een duurzame beleid, creëren duurzame oplossingen en projecten, en betrekken actief onze klanten hierin.

Met Beautiful Cups draag je bij aan een schoner milieu en beter leefklimaat.