Heb jij er altijd van gedroomd om het regenwoud en haar inwoners te helpen? Bomen planten, de locals ontmoeten, misschien zelfs de orangoetans zien? Bij één van onze projecten kan dat nu!

De Sumatran Orangutan Society organiseert een reis van 13 dagen naar Sumatra, in samenwerking met Different Travel. Je gaat helpen bij oerwoudherstelprojecten en permacultuurprojecten in Bukit Mas en Cinta Raja. Je maakt kennis met de kinderen op de Leuser Nature School en krijgt ook de kans om door het Gunung Leuser National Park te trekken op zoek naar wilde Sumatraanse orang-oetans. Je zult veel leren over de orang-oetans, maar ook over de natuur en het behoud ervan.

De reis is van 15 tot 27 maart 2020, met een groep van 10-20 mensen. Je wordt vergezeld door een Engelssprekende gids, chauffeur en een tourmanager van Different Travel UK. Je overnacht in hotels of projecthutten, afhankelijk van de locaties. De meeste maaltijden zijn inbegrepen. Iedereen vanaf 18 jaar is welkom, 16 of 17-jarigen kunnen mee in gezelschap van een meerderjarige ouder of voogd.

Boek snel je reis, en kom ook kennismaken met Sumatra en onze geliefde orang-oetans.